המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה או עם חור בקוטר 24 ס"מ):
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 משמנים היטב את תבנית האפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טורפים היטב בקערה (אפשר עם מזלג, מטרפה או מיקסר ידני) את הביצים והסוכר למשך כ-3 דקות עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה. 3 מוסיפים את השמן, תמצית הווניל וקרם הקוקוס, וממשיכים לטרוף. 4 מוסיפים אבקת פודינג, קפה נמס, קמח ואבקת אפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 6 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים מעט. 7 מכינים את הציפוי: בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל (או על בן מארי) את השוקולד המריר וקרם הקוקוס. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. 8 מצפים את העוגה, מפזרים מעל סוכריות ומגישים. >> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> לעוד עוגות נהדרות ובקערה אחת |