עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפסרוצים שנפסיק להתלונן על החיים? אין בעיה. רק תנו לנו לפתוח כל בוקר עם פרוסה נאה (לא דקה מדי בבקשה) של העוגה הזאת, ויהיה על מה לדבר![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה 20 ס"מ או אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 טורפים בקערה את הסוכר והשמן. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים. 3 מוסיפים תמצית וניל, מיץ תפוזים, קליפת תפוז ושמנת מתוקה ומערבבים. 4 מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. ![]() 5 מערבבים את השוקולד הקצוץ עם כף קמח, כדי שלא ישקעו בתחתית העוגה בזמן האפייה, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מעבירים לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת עד 4 ימים בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה ![]() | ![]() |