עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפסרוצים שנפסיק להתלונן על החיים? אין בעיה. רק תנו לנו לפתוח כל בוקר עם פרוסה נאה (לא דקה מדי בבקשה) של העוגה הזאת, ויהיה על מה לדבר
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה 20 ס"מ או אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 טורפים בקערה את הסוכר והשמן. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים. 3 מוסיפים תמצית וניל, מיץ תפוזים, קליפת תפוז ושמנת מתוקה ומערבבים. 4 מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. העתיד שלכם נראה ככה | צילום: קרן אגם, mako אוכל5 מערבבים את השוקולד הקצוץ עם כף קמח, כדי שלא ישקעו בתחתית העוגה בזמן האפייה, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מעבירים לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת עד 4 ימים בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |