המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ)
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה את החמאה והסוכר עד שהסוכר נטמע בחמאה ומרקם התערובת הופך למשחתי. 3 מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב בין ביצה לביצה. 4 מוסיפים את תמצית הווניל והרוויון ומערבבים שוב. 5 מוסיפים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר. 6 מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים את פני העוגה ובעזרת סכין יוצרים חריץ לכל אורכה. 7 אופים כ-50 דקות (מומלץ להתחיל לבדוק את העוגה כבר אחרי 40 דקות). מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת עד כארבעה ימים בכלי סגור בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |