המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2 בקערה גדולה מערבבים בכף עץ קמח, סוכר וקינמון. 3 מוסיפים את השמן ומערבבים עד שמתקבלת תערובת של פירורים גסים. מוציאים שלושת רבעי כוס מהתערובת ומניחים בצד. 4 מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ומערבבים מעט. 5 מעבירים את התערובת לתבנית, ומפזרים מלמעלה את פירורי הבצק ששמרנו בצד. 6 אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. 7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת בכלי אטום עד ארבעה ימים בטמפרטורת החדר. סליחה, אנחנו אמרנו שאפשר להתחיל לזלול? | צילום: קרן אגם, mako אוכל>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד עם חמאת בוטנים
|