עוגת תפוזים, יוגורט וקינמוןתסמכו על היוגורט שיהפוך את העוגה הזאת לנימוחה במיוחד, תסמכו על פירורי הקינמון שייתנו לה קראנץ' מגניב ובעיקר תסמכו על קרן אגם שתארגן לכם אחלה עוגה לשבת. הכל בקערה אחת
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2 בקערה גדולה מערבבים בכף עץ קמח, סוכר וקינמון. 3 מוסיפים את השמן ומערבבים עד שמתקבלת תערובת של פירורים גסים. מוציאים שלושת רבעי כוס מהתערובת ומניחים בצד. 4 מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ומערבבים מעט. 5 מעבירים את התערובת לתבנית, ומפזרים מלמעלה את פירורי הבצק ששמרנו בצד. 6 אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. 7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת בכלי אטום עד ארבעה ימים בטמפרטורת החדר. סליחה, אנחנו אמרנו שאפשר להתחיל לזלול? | צילום: קרן אגם, mako אוכל>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד עם חמאת בוטנים
|