המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 טורפים בקערה את הביצים והסוכר למשך כ-2-3 דקות עד לקבלת מעט נפח. 3 מוסיפים את המייפל, החמאה, ממרח התמרים והיוגורט ומערבבים. 4 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקוקוס והקקאו. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מעבירים לתבנית ואופים כ-35-40 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. 6 מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת בכלי אטום כשלושה ימים בטמפרטורת החדר. * לגרסת הפרווה ממירים את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן ואת היוגורט בחצי כוס מיץ תפוזים או מים. השלב הכי כיפי בהכנה | צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |