1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים פירורי ביסקוויט וחמאה ומשטחים בתבנית פאי 24 ס"מ. אופים 10 דקות להזהבה, ומצננים.
2 בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה, ומערבבים לתערובת חלקה.
3 מצננים לטמפרטורת החדר, יוצקים לקלתית ומעבירים לקירור למשך כשעה וחצי או עד להתייצבות.
4 לפני ההגשה גוזרים את המרשמלו לחצאים בעזרת מספריים נקיים, ומסדרים על הפאי בעיגולים סביב (אם רוצים, אפשר למלא במרשמלו את הפאי כולו).
* ליצירת אפקט סמורסי אפשר להשחים את המרשמלו קלות בעזרת ברנר או על ידי חימום קצר בגריל לוהט.
* שומרים בקירור.
* הפאי במיטבו ביומיים הראשונים להכנה.