1 יוצקים לסיר בינוני את החלב. מוסיפים סוכר ותמצית וניל. מנפים פנימה קורנפלור וקקאו וטורפים יחד (גם אם נותרו גושי קקאו, הם ייעלמו בזמן הבישול). מבשלים על להבה בינונית כ-4-5 דקות תוך ערבוב רצוף עד שהתערובת מסמיכה.
2 מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומבשלים עוד כמה דקות תוך ערבוב עד לקבלת תערובת שוקולדית וחלקה. מחלקים בין שתי כוסות.
3 מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את פירורי העוגיות ומקציפים קצרות עד להטמעה. מעבירים לשקית זילוף, מעטרים את המשקה בתלוליות גדולה ומגישים מיד.
* רוצים לגוון את טעמי השוקולטה בכל פעם מחדש? אפשר להוסיף לה מעט קפה שהומס, קינמון לפי הטעם או 2 כפות ליקר בכל טעם שאתם אוהבים.
* להכנת המשקה בגרסת פרווה טבעונית אפשר להמיר את החלב בחלב סויה או בחלב שקדים ולהשתמש בקצפת צמחית לעיטור או להקציף את החלק המוקשה של קרם קוקוס קר מאוד.
לבלוג של ענבל – פיית העוגיות