המצרכים (12 מנות):
למילוי:
לקצפת קפה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה ומלח. 2 במערבל חשמלי עם וו גיטרה, מקרימים חמאה וסוכר למשך כמה דקות עד לקבלת קציפה אוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל והביצים (אחת בכל פעם), ומערבבים. מוסיפים את החומרים היבשים, לסירוגין עם החלב, תוך עירבול במהירות נמוכה רק עד לתערובת חלקה. 3 מחלקים בין השקעים בתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר, אופים 20 דקות עד להזהבה, ומצננים היטב. 4 למילוי: ממיסים במים רותחים קפה נמס עם כף מכמות הסוכר, ומצננים. 5 מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה ומסקרפונה עם 3 כפות הסוכר הנותרות עד לקבלת קציפה יציבה. יוצרים במרכז כל קאפקייק שקע בכפית פריזיאן או כפית רגילה. יוצקים לשקע כף מהקפה, וממלאים בקרם מסקרפונה. 6 מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה, אבקת סוכר וקפה נמס עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק או משונן של כ-2 ס"מ, ומזלפים תלולית קצפת על כל קאפקייק. מפדרים היטב בקקאו לפני ההגשה. מומלץ לזלול לאחר כמה שעות או למחרת. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות >> בשבוע שעבר הכנו נגיסי שוקולד עם קרמל מלוח |