המצרכים :לתחתית:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויט, הסוכר החום והחמאה המומסת. 2 מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר (מנג'טים), ומשטחים כף שטוחה של פירורים בתחתית כל שקע. 3 מערבבים בקערה בינונית את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את השמנת החמוצה והביצים, מנפים פנימה כף קמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מחלקים את התערובת בין עטרות הנייר עד שתגיע כמעט עד שפתם. אופים במשך 25-30 דקות, כך שהמאפים עדיין בהירים וכמעט מתחילים להתבקע. מצננים ומעבירים לקירור לכמה שעות. 5 קרוב למועד ההגשה ממיסים בסיר קטן את סוכריות הטופי והחלב למשך כמה דקות על להבה נמוכה-בינונית, תוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב קרמלי חלק. יוצקים מיד כף מלאה מהטופי החם על כל עוגה, זורים מעט מלח גס ומגישים. העוגות נשמרות בקירור עד חמישה ימים. *העוגות משתבחות לאחר שהייה של יום-יומיים בקירור, אך יש לצפות אותן בטופי קרוב יחסית למועד ההגשה. *פחות מתחברים לטופי? עוגות הגבינה יהיו מעולות גם ללא הציפוי. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |