המצרכים (25 מנות):לבסיס השוקולד:
למלית הקוקוס:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 ממיסים במיקרוגל את החמאה, השוקולד המריר והחלב עש לקבלת תערובת חלקה ומצננים. טורפים בקערה נפרדת את הביצה, הסוכר והמלח. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים עד להטמעה. מנפים פנימה את הקמח התופח והקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. 3 משטחים את התערובת שהתקבלה בתבנית מרובעת של בערך 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בשכבה דקה, ואופים 8-10 דקות עד שהעוגה אפויה למראה. מוציאים מהתנור ומצננים קלות. 4 מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית, ומשטחים על עוגת השוקולד. מחזירים לתנור ואופים כ-20 דקות. מצננים. 5 ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את חומרי הציפוי, מערבבים ומשטחים על העוגה. מקררים למשך שעה עד להתייצבות, חותכים לקוביות ושומרים בקופסה אטומה במקרר. אם רוצים ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, ומעטרים את הקוביות בפסים דקים בעזרת קונוס מנייר אפייה או בעזרת כפית. * שימו לב: חשוב להוציא את הקוביות לטמפרטורת החדר כחצי שעה-שעה לפני שאוכלים על מנת שיתרככו היטב. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |