המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מנטפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כפיות גדושות של ממרח שוקולד, ומקפיאים לשעה. 3 במערבל חשמלי עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה והסוכר למשך כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח, לשים עד לקבלת בצק אחיד, ומכניסים למקרר למשך לחצי שעה. 4 מחלקים את הבצק ל-20 כדורים של כ-4 ס"מ, ומשטחים כל כדור בכף היד, מניחים מלית שוקולד במרכז, סוגרים את הבצק מעל ומגלגלים לכדור. 5 מסדרים את הכדורים במרווחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מצמידים מעל קוביות שוקולד קצוצות ואופים כ-12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות, מצננים וזוללים. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות >> בשבוע שעבר הכנו סנדוויץ' פבלובה שוקו-קוקוס |