1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר והחמאה לקרם אחיד. מוסיפים את המלח והביצה וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת קרמית.
2 מוסיפים מסקרפונה ווניל ומנקים את התערובת מדפנות המיקסר בעזרת לקקן כדי לאחד את החומרים.
3 מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים מעט, רק עד שהתערובת אחידה.
4 מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 70 גרם כל אחד. מכסים ושומרים את הכדורים במקרר כשעה או מעבירים למקפיא עד לאפייה.
5 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
6 מגלגלים כל כדור באבקת סוכר, משטחים מעט, מניחים בתבנית ואופים 12-14 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות באופן שווה ומרכזן יציב. מצננים ומפדרים באבקת סוכר לאחר האפייה.
עוגיות מסקרפונה | צילום:
דניאל לילה , יחסי ציבור
<<לחוברת המתכונים של גד לחג השבועות לחצו כאן