1 מנפים את הקמחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
2 בוצעים מהבצק 5 כדורים ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה דק ועגול בעובי של כ-4 מ"מ.
3 חותכים כל עלה לשמונה משולשים ומגלגלים מהצד הרחב לכוון קצה המשולש ליצירת סהרונים.
4 מניחים את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים בביצה טרופה.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים 30 דקות.
* לפני הגלגול אפשר למרוח את הבצק בממרחים שונים, למשל: פסטו, טפנד זיתים, עגבניות מיובשות, וכו'.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!