1 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את השקעים בעטרות נייר או משמנים היטב. 2. מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר וסוכר וניל בקערה גדולה. בקערה אחרת מערבבים את החומרים הרטובים: ביצים, שמן ויוגורט. מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים ומערבבים כמה שפחות, רק עד שלא רואים יותר קמח. אם יש גושים בבלילה, לא להתרגש, זה בסדר. 3. יוצקים חצי מכמות הבלילה עד לחצי מגובה השקעים ומוסיפים לכל שקע כפית נוטלה וקומץ שערות חלבה. יוצקים את שאר הבלילה, מערבבים מעט ומקשטים בקומץ שערות חלבה. 4. אופים 25 דקות או עד שקיסם שננעץ בקאפקייקס יוצא יבש עם פירורים לחים. 5. מכינים את הציפוי: מערבבים נוטלה עם שמנת מתוקה למרקם קרמי. מורחים על כיפות הקאפ–קייקס ומקשטים בחצי תות.
* טיפ פרווה מחליפים את היוגורט במיץ תפוזים ואת הנוטלה בממרח שוקולד פרווה. * טיפ פרקטי אם אין יוגורט, מחליפים אותו ברוויון, בשמנת חמוצה, באשל או בלבן.