1 מחממים את התנור לחום בינוני־נמוך (160 צ.). משמנים את התבנית ומרפדים את התחתית והדפנות שלה בנייר אפייה. 2 מנפים יחד לקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה ותערובת התבלינים. מוסיפים לקערה את הסוכר, הגזר והאגוזים ומערבבים. 3 מערבבים בקערה נפרדת את השמן עם השמנת החמוצה והביצים ומוסיפים את התערובת לקערת הקמח. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים לתבנית. 4 אופים את העוגה כשעה. מוציאים מהתנור, משהים בתבנית 5 דקות והופכים את העוגה על רשת לצינון. 5 בינתיים מכינים את זיגוג התפוזים: שמים בקערה קטנה את גבינת־השמנת וקליפת התפוז וטורפים במערבל (מיקסר) עד שהגבינה אוורירית וקלילה. מנפים את אבקת הסוכר ומוסיפים אותה בהדרגה לקערה, תוך הקצפה, לקבלת זיגוג חלק. מורחים את הזיגוג על פני העוגה הצוננת.