עוגיות מסקרפונה ולימוןעוגת גבינה היא פינוק שקשה לסיים לבד, אז מה דעתכם על עוגיות מסקרפונה ולימון שמזכירות עוגת גבינה אישית? ארז קומרובסקי מציג מתכון לעוגיות כל כך רכות ונימוחות, שאפילו האצבעות שלכם יחגגו
צילום: ארז בן שחר, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את החמאה, הגבינה והסוכר, ובעזרת מיקסר ידני מקציפים כ-3 עד 5 דקות עד שהתערובת תפוחה ואוורירית. 2 מוסיפים את הקמח, המלח וקליפת הלימון ומערבבים במהירות נמוכה רק עד שהחומרים מתאחדים. 3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 4 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 5 בעזרת כף, מניחים בתבנית בזהירות כ-6 תלוליות קטנות וגבוהות מהבצק, ומשאירים ביניהן רווח של כ-3 ס"מ (הן יתפשטו בזמן האפייה). 6 אופים כ-12 דקות עד ששולי העוגיות זהובים. מניחים לעוגיות להתקרר בתבנית כמה דקות, ומעבירים לרשת צינון. ממשיכים לאפות את יתר העוגיות באותה צורה. >> הנה עוד מתכונים מהספר (המעולה!) של ארז קומרובסקי |