1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ.). אם משתמשים בתבניות עם שקעים מלבניים, משמנים את השקעים; אם משתמשים בתבניות עם שקעים למאפינס, שמים ב-22 שקעים עטרות נייר. 2 שמים בקערה קטנה את החמאה והסוכר וטורפים במערבל (מיקסר) לתערובת קלילה ואוורירית. תוך כדי עבודת המכשיר מוסיפים לתערובת את סירופ המולסה וטורפים 3 דקות. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים לאחר כל הוספה רק עד שהביצה נבלעת בתערובת. 3 מעבירים את התערובת לקערה גדולה. מנפים יחד לתערובת את הקמח, התבלינים ואבקת הסודה. מוסיפים את החלב ומערבבים לעיסה אחידה. מחלקים את העיסה בין השקעים המרובעים שבתבניות או בין עטרות הנייר. 4 אופים את הכיכרות כ-25 דקות. מוציאים מהתנור, משהים בתבניות 5 דקות והופכים את הכיכרות על רשת לצינון. 5 בינתיים מכינים את זיגוג הווניל: שמים בקערה בינונית חסינת חום את אבקת הסוכר, מוסיפים את החמאה, את תמצית הווניל ואת החלב ומערבבים למשחה סמיכה מאוד. שמים את הקערה בסיר בינוני ובו מים על סף רתיחה (באן מרי) ומערבבים עד שהזיגוג הופך נוזלי. 6 מורחים את הזיגוג החם על העוגות הקרות ומשהים עד שהוא מתייצב.