1 ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי).
2. מקציפים 10 חלמונים עם 1/4 כוס סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה לתערובת החלמונים ומערבבים היטב. מוסיפים חלב וברנדי ומערבבים.
3. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר בקערה נפרדת עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד.
4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
5. יוצקים 2/3 מהמוס לתבנית משומנת (את השליש הנותר שומרים בכלי אטום במקרר).
6. אופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא מעט לח. מצננים היטב (העוגה מאבדת נפח במרכזה בזמן הצינון ומקבלת צורה של קערה).
7. יוצקים את יתרת המוס על העוגה האפויה ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
8. כשעתיים לפני ההגשה מעבירים למקרר. מפדרים בקקאו. שומרים במקרר עד 3 ימים.