ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייהמבחינתנו, כל מתכון לקינוח שלא דורש אפייה הוא כבר מתכון שאנחנו אוהבים. אם זה לא מספיק, במתכון הבא יש מינימום מרכיבים, והתוצאה גם יפה וגם כיפית ומתוקה
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 02/08/16 07:49
![]()
צילום: ערן לוי, mako אוכל
|
המצרכים :לריבועים (לתבנית מלבנית של 31 על 21 ס"מ)
לציפוי:
לקישוט (לא חובה):
אופן ההכנה:1 טוחנים את העוגיות במעבד מזון. מוסיפים את חמאת הבוטנים והחמאה, ומעבדים עד שהכל מתערבב.
![]() 2 משמנים קלות את התבנית ומרפדים בנייר אפייה. משטחים את תערובת העוגיות בתבנית ומיישרים בעזרת גב של כף עד שפני השטח מאוחדים ובלי פירורים בכלל. ![]() 3 ממיסים בבן מארי (או בזהירות במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים, עד לקבלת תערובת חלקה. ![]() 4 יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים. ![]() 5 מחממים במיקרו את חמאת הבוטנים לעיטור, עד שהיא מתרככת, מפזרים אותה בעזרת כפית מעל שכבת השוקולד ומשיישים. ![]() 6 מעבירים למקרר לשעתיים לפחות ומגישים קר. ![]() לבלוג של עידית - טעים! >> בפעם שעברה הכנו כרובית בבשמל וחרדל
![]() |