ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייהמבחינתנו, כל מתכון לקינוח שלא דורש אפייה הוא כבר מתכון שאנחנו אוהבים. אם זה לא מספיק, במתכון הבא יש מינימום מרכיבים, והתוצאה גם יפה וגם כיפית ומתוקה
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 02/08/16 07:49
צילום: ערן לוי, mako אוכל
|
המצרכים :לריבועים (לתבנית מלבנית של 31 על 21 ס"מ)
לציפוי:
לקישוט (לא חובה):
אופן ההכנה:1 טוחנים את העוגיות במעבד מזון. מוסיפים את חמאת הבוטנים והחמאה, ומעבדים עד שהכל מתערבב. טוחנים את העוגיות במעבד מזון | צילום: ערן לוי, mako אוכל מוסיפים את החמאה | צילום: ערן לוי, mako אוכל וגם את חמאת הבוטנים | צילום: ערן לוי, mako אוכל מעבדים היטב עד שהכל מתערבב | צילום: ערן לוי, mako אוכל2 משמנים קלות את התבנית ומרפדים בנייר אפייה. משטחים את תערובת העוגיות בתבנית ומיישרים בעזרת גב של כף עד שפני השטח מאוחדים ובלי פירורים בכלל. 3 ממיסים בבן מארי (או בזהירות במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים, עד לקבלת תערובת חלקה. ממיסים על סיר כפול (או במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים | צילום: ערן לוי, mako אוכל4 יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים. יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים | צילום: ערן לוי, mako אוכל5 מחממים במיקרו את חמאת הבוטנים לעיטור, עד שהיא מתרככת, מפזרים אותה בעזרת כפית מעל שכבת השוקולד ומשיישים. מורחים את חמאת הבוטנים בעזרת כפית מעל השוקולד ומשיישים | צילום: ערן לוי, mako אוכל6 מעבירים למקרר לשעתיים לפחות ומגישים קר. ועכשיו: בתיאבון! | צילום: ערן לוי, mako אוכללבלוג של עידית - טעים! >> בפעם שעברה הכנו כרובית בבשמל וחרדל
|