עוגיות פיסטוק ולימוןאם יש משהו שאנחנו אוהבים במיוחד, זה מתכונים מהירי הכנה. אם יש משהו שאנחנו אוהבים קצת יותר, זה מתכונים מהירים ומתוקים, ממש כמו זה. כל העולמות בעוגייה אחת שאין קפה שיסרב לה
יובל אדלמן וליאור קוקה
| mako אוכל
| פורסם 05/06/16 06:49
![]()
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים יחד את הקמח, החמאה, אבקת הסוכר, המלח, תמצית הווניל, הפיסטוקים וגרידת לימון, ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. ![]()
![]() 2 מוסיפים את החלמון וממשיכים לעבד עד שנוצרים גושי בצק. 3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומאחדים בעזרת הידיים. ![]() 4 מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ. ![]() 5 עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים לפריזר למשך שעה-שעתיים. ![]() 6 מחממים תנור ל- 170 מעלות. 7 מניחים את סוכר הדמררה בקערה מלבנית. 8 בעזרת מברשת, מברישים כל גליל עם מעט חלבון, ומפזרים מעליו מעט סוכר דמררה. ![]() 9 חותכים את הגלילים בעובי של סנטימטר, ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 10 אופים כ-12 עד 15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, מצננים ומגישים.
![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|