מאפינס ריבהמאפינס תמיד באים טוב, ואנחנו לא מכירים מישהו שיסרב להם. הנה מתכון סופר פשוט, שאפילו לא דורש מיקסר, וכל מה שנשאר לכם הוא לבחור את סוג הריבה האהוב עליכם ולהזמין אורחים. תבלו
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 29/05/16 08:30
![]()
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (9 מנות):למאפינס:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית מאפינס ומרפדים אותה ב-9 עטרות נייר (מנז'טים). 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. ![]() 3 בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל. ![]() 4 מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים רק עד אחידות ולא יותר. ![]() 5 מעבירים את הבלילה למנז'טים (אפשר לזלף ואפשר גם עם כף) עד למחצית מהגובה, מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה. ![]() ![]() ![]() 6 אופים כ-25 עד 30 דקות. ![]() לבלוג של עידית - טעים! ![]() |