היא מנהלת את בית הספר המוביל בארץ לקונדיטוריה, קיבלה פרס מפעל חיים באנגליה על לימוד שוקולד ועכשיו היא מצטרפת לפאנל השופטים של "בייק אוף ישראל". הכירו את אסטלה, שף פטיסרי ושוקולטיירית, שעלתה לישראל בגיל 11 מקישינייב שבברית המועצות. מגיל צעיר אהבה להסתכל על אמא שלה מבשלת ואופה, וגדלה על האוכל הביתי שלה. היא נשואה פלוס שני תאומים בני 22.
רק בגיל 30 החליטה אסטלה לעשות הסבה מקצועית ועזבה את הוראת הפסנתר, בה עבדה עד לאותן השנים. משם, היא עברה ללמוד קונדיטוריה בקרדון בלו שבפריז למשך חצי שנה, בנוסף, היא מחזיקה בתואר ראשון למוזיקה, תואר שני במנהל עסקים ושיווק. וזה לא הכל, גם האקדמיה הבלגית לשוקולד ולחם - האקדמיה הגרמנית וויינהיים, היו נקודות ציון בדרך לשפית שהיא היום, כשגולת הכותרת היא יצרנית השוקולד הצרפתית "ולרונה", שם זכתה לככב בתור שף הבית.
הפעם הראשונה שבישלתי הייתה: "בישלתי בגיל 12, אפיתי בגיל 29 - מה שמראה שאף פעם לא מאוחר".
המנה הכי הזויה שנתקלתי בה היא: "קינוח עם עקרב מוזהב".
המרכיב האהוב עליי הוא: "וניל".
המרכיב השנוא עליי הוא: "וניל סינטטי".
אם לא הייתי קונדיטורית, הייתי: "אגרונומית".
הביקורת הכי קשה שקיבלתי היא: "מהילדים שלי - האוכל לא טעים!".
המודל לחיקוי שלי הוא: "המלחין יוהן סבסטיאן באך".
פדיחת הבישול הכי גדולה שקרתה לי: "חטא הגרגרנות - כשלמדתי קונדיטוריה בצרפת, נשאר לי חומר לעוד עוגה, אז הכנתי עוד אחת והכנסתי את שתיהן על מגש ממתכת ייצוקה לתנור. המגש היה מאוד כבד ועם שתי העוגות עליו לא הצלחתי להוציא אותו מהתנור והוא נפל עם העוגות! הכל נזרק לפח פלוס קיבלתי עונש מהמורה - ניקוי של כל הכיתה באותו היום".
עוגת שחיתות בשבילי היא: "סנט הונורה, טארט שוקולד מריר או מקרון קרמל".
אני מחפשת באופה המושלם את: "הברק בעיניים ולהט נעורים למקצוע".
"בייק אוף ישראל" החדשה משודרת בקשת, ערוץ 12