שם: שחר שמשון
גיל: 45
מהיכן בארץ: שוהם
תאריך לידה: 18.02.1973
מזל: דלי
מצב משפחתי: נשוי לאפרת, אבא לתמר, שירה, הדר, וגם נלה - כלבת גולדן
חמישה דברים שיופתעו לגלות עליי:
1. אני לא אוכל ירקות.
2. אני מנגן על כלי הקשה בלהקה.
3. אני מכור ל"אגוזי".
4. התחתנתי עם אפרת בצלילה, בעומק 30 מטר באילת.
5. יש לי רישיון טיס.
המוטו שלי: "להעביר ידע זה כח".
המנה האחרונה שהכנתי: "קרם של פומלה-קמפרי בציפוי שוקולד לבן".
מאפה מלוח / קינוח מתוק: "בצק עם גבינות זה טעם החיים".
הזיכרון הראשון שלי מהמטבח: "בגיל 10, כשניסיתי בניסיון מבהיל להכין לביבות אצל סבתא בקרית אתא".
לאיזו אישיות מפורסמת הייתי רוצה להכין ארוחה, ולמה? "הייתי רוצה להכין קינוח עם טעמים ישראליים לפייר הרמה, כדי לשמוע את חוות דעתו על הטעם ואיכות הביצוע".
הפדיחה הכי גדולה שקרתה לי במטבח: "רגע לפני הכנסה של עוגת מוס לפריזר, נפתח הניילון הנצמד, וכל העוגה נזלה מול העיניים שלי על הרצפה".
אני הכי אוהב לאכול: "חומוס – בכל שעה, בכל מצב".
שלושה מרכיבים שתמיד תמצאו אצלי במטבח: "סוכר, קמח וחמאה".
העצה הכי טובה שקיבלתי בנוגע לאפייה: "לקרוא את המתכון עד הסוף לפני שמתחילים, ולקרוא אותו שוב רגע לפני שאני מסיים".
מה יכתבו עלייך בעיתון אפייה נחשב? "יכתבו על שילובי הטעמים הנועזים והחדשניים שאני מתנסה בהם".
הסטייה הקולינרית שלי היא: "לנגב חומוס עם ביסלי בצל".
אם הייתי קינוח, הייתי: "טרייפל, קינוח אנגלי עם המון שכבות, בגובה 1.96 יש הרבה ממה לאכול".
>> לייק לעמוד הפייסבוק של "בייק אוף ישראל" כבר עשיתם?
"בייק אוף ישראל": חמישי ושבת ב-21:00, קשת, ערוץ 12