חמש שנים שאושרי אוחיון נמצא בתוך עולם האפייה. הוא קונדיטור במלון היוקרתי ממליא שבירושלים, כך שבכל יום אוחיון חי ונושם קונדיטוריה. אלא שהלוק הקשוח שלו, מצליח להרים כמה וכמה גבות בנוגע למקצוע שבחר לחיים. ולא רק זה, שלושת האופנועים שברשותו יחד עם ההנאה הגדולה מספורט אקסטרים, מרחיקים אותו שנות אור מטייפקאסט חובב האפייה הנורמטיבי.
>> לייק לעמוד הפייסבוק של "בייק אוף ישראל" כבר עשיתם?
לקראת האודישן ל"בייק אוף ישראל" (הערב ב-21:00, ערוץ 12), השקיע אוחיון את כל המאמצים הקולינריים כדי להרשים את השופטים. הוא כבר רגיל לעבודה הקשה, שבדרך כלל תופסת אותו במלון אבל גם בין קירות הבית: "יש לי הרבה עבודה שהיא בתוך הבית, שני ההורים שלי חלו בסרטן, אבא שלי נפטר לפני שנה ואמא שלי דילגה על זה, היא הצליחה להילחם במחלה הזאת".
"בייק אוף ישראל": האודישנים מתחילים העראב (ראשון) ב-21:00, קשת, ערוץ 12