לחמניות פולנטה וקשקבל של יובל וליאור
מתכון כיפי ועשיר בטעמים - לחמניות שמרים וקמח תירס קלות להכנה, עם תוספת עוקצנית של צ'ילי, מילוי מפנק של גבינת קשקבל בפנים ותוספת קראנצ'ית של גבינה גם מבחוץ. לנשנש ולא להפסיק.
>> המתכון המלא ללחמניות פולנטה וקשקבל של יובל וליאור
סלסלת גריסיני באדום ולבן של יובל וליאור
גריסיני מתפצחים בפה, טעימים ויפים ביחד וכל אחד לחוד: הראשון לבן וקלאסי עם שמן זית ופלפל שחור, השני אדום וקופצני עם פפריקה ועגבניות. אפשר להרכיב ולאפות סלסלה, אבל אפשר גם להכין ולנשנש כמקלות, הכי בכיף, אפילו המתכון.
>> המתכון המלא לסלסלת גריסיני באדום ולבן של יובל וליאור
לחמניות ממולאות של יובל וליאור
הכי כיף זה לתת ביס בלחמנייה עסיסית ולמצוא בפנים הפתעה! אז הנה מתכון מפתיע במיוחד ללחמניות שמרים קלאסיות במילוי משגע של עלי סלק ירוק, שום ותבלינים. טוויסט אפוי וטעים בלי הרבה עבודה.
>> המתכון המלא ללחמניות ממולאות של יובל וליאור
לחמניות קמח מלא ואגוזים של יובל וליאור
לחמניות בריאות עשירות עם קמח מלא, בצק שמרים רך ואוורירי ותוספת מצוינת של קראנץ' בכל ביס - הודות להמון אגוזי מלך. ומה עם ההכנה? קלי קלות לפי המתכון. מכינים בכיף, אוכלים בכיף - נראה לנו שכולם מרוויחים, לא?
>> מתכון ללחמניות קמח מלא ואגוזים של יובל וליאור
לחמניות פלפלים ומלח ים אטלנטי של נדב ומור
לחמניות מחמצת ושמרים עם שילוב של פלפלים אדמים וירוקים ואפילו מלח ים אטלנטי. לחמניות מפתיעות וקלות להכנה בסגנון ים תיכוני, לארוחת בוקר ישראלית מפנקת, או סתם בפני עצמן, עם גבינה לבנה.
>> מתכון ללחמניות פלפלים ומלח ים אטלנטי של נדב ומור
פאן דה מי שוקולד של נדב ומור
איפשהו על קו התפר שבין לחם לעוגה למאפינס נמצאות לחמניות השוקולד צ'יפס האלה: מתוקות במידה, רכות כמו שצריך, עם נטיפי שוקולד - מה עוד צריך בן אדם בחיים? בינינו, רק את המתכון.
>> מתכון לפאן דה מי שוקולד של נדב ומור
לחמניות קשר גרעינים של נדב ומור
לחמניית מחמצת נהדרת עם תוספת של גרעיני דלעת (אתם יודעים שאלו הגרעינים הכי בריאים, כן?) שקושרים כמו בלחמניות של פעם, כי מי אמר שבריאות לא יכולה להיות גם כיף גדול. קבלו את המתכון הנפלא.
>> מתכון ללחמניות קשר גרעינים של נדב ומור
סלסלת גרסיני של נדב ומור
קמח, שומשום, פרג, קימל וגם מלח גס: אלו התוספות של הגריסיני המשגעים האלה, וזה מה שעושה אותם לכאלה. גריסיני פריכים וכיפיים עם ציפוי עשיר שאפשר לבנות כסלסלה ואפשר פשוט לנשנש כמקלות.
>> מתכון לסלסלת גרסיני של נדב ומור
פרעצל שום וגאודה של חן ואלון
שילוב מקסים של בצק מתפצח מבחוץ ורך מבפנים ביחד עם טעמי השום והגאודה לוקחים אותנו בצ'יק למסע ניו יורקי. פרעצל משודרג ומושקע שיקצור את כל השבחים בעולם ויהפוך כל בראנץ' למושלם בעזרת המתכון המגרה.
>> מתכון לפרעצל שום וגאודה של חן ואלון
לחם בולו של חן ואלון
לחם טריפוליטאי עשיר בכול טוב הארץ: צימוקים, אגוזים שקדים וגם המון תבלינים - אניס, כמון, לימון ואפילו קצח בפנים. מפוצץ בטעם, מריח נפלא - לחם שכולו אושר ושמחה בלב ומתכון שיש לכם טעם של עוד.
>> מתכון ללחם בולו של חן ואלון
מקלות זיתים, גאודה ועגבניות של שי וניצן
אז זה החטיף שיעשה את המסיבה הקרובה שלכם: מקלות זיתים ומקלות עגבניות, זוגות זוגות של מאפים כיפיים, פריכים ומלאי טעם (הי, יש בהם גם גאודה!). עצה שלנו - תכינו הרבה מראש, כי הם פשוט נחטפים, אז בואו לחטוף גם את המתכון.
>> מתכון למקלות זיתים, גאודה ועגבניות של שי וניצן
לחמניות כפריות עם טריק של שי וניצן
לחמניות כפריות עשירות, עם חומץ בלסמי שנותן טעם עמוק ומיוחד. מה הטריק, אתם שואלים? את הבצק מכינים במיקרו גל, וזה יכול להישאר הסוד שלנו. אף אחד לא צריך לדעת אבל כדאי שתדעו שיש מתכון.
>> מתכון ללחמניות כפריות עם טריק של שי וניצן
פרעצל של שי וניצן
פרעצל אמריקאי קלאסי, פריך, שזוף וקריספי מבחוץ, רך, בהיר וכייפי מבפנים. מתכון פשוט ונהדר לבייגלה האהוב עלינו, כולל הטריק המפורסם של הבישול (כן, כן). תנסו, יישארו רק פירורים אבל מתכון ישאר תמיד
עוד ב"בייק אוף ישראל":
- "בייק אוף ישראל" במשימה חובקת עולם: מבנים מפורסמים מבצק עוגיות
- לאכול אותן: העוגות שאתם חייבים לטעום
- תאפו את זה טוב יותר: 11 טעויות שאתם עושים באפייה
הלחמניות של סבתא שרה במלית של סבתא לאה של ליאן ושירן
מתכון ללחמניות ממולאות בחציל, עגבניה ובצל. סוג של סמבוסק משודרג במילוי סופר שווה ומפנק. לחמניות תמימות מבחוץ עם הפתעה כיפית בפנים שיכולות להיות אפילו ארוחה קלה בפני עצמן.
>> המתכון ללחמניות של סבתא שרה במלית של סבתא לאה של ליאן ושירן
לחם תה ירוק של ליאן ושירן
כולם מסביב מדברים על התכונות הבריאותיות של המאצ'ה - תה ירוק מיוחד שמגיע מיפן. איזה כיף שאפשר לשלב אותו בתוך לחם טרי, רך ואוורירי? מתכון קליל ללחם בריא - תכינו פעם אחת, יהפוך לדייר קבע אצלכם במטבח.
>> מתכון ללחם תה ירוק של ליאן ושירן
סלסלת לחם של ליאן ושירן
מדובר באתגר למתקדמים שבא להם להשקיע וכמובן - להרשים. אתם עוד איתנו? יופי. קבלו את המתכון לסלסלת לחם מלחם, פרקטית וגם טעימה. ככה זה - יוצאים לפיקניק וחוזרים רק עם פירורים.
>> מתכון לסלסלת לחם של ליאן ושירן
בריוש במילוי בטטה מקורמלת של ליאן ושירן
בפעם הבאה שיש לכם קצת זמן לארוחת בוקר (שלא לומר בראנץ') מפנקת באמת - הנה רעיון: בריוש ממולאים בבטטה מקורמלת וגבינת מסקרפונה. מושקע, מפנק ומקורי. בעצם, אנחנו נשמח לקבל כאלה בכל שעה ביום, אז הנה המתכון.
>> מתכון לבריוש במילוי בטטה מקורלמת של ליאן ושירן
לחמניות בריוש ממולאות בגבינת אדם ודובדבני אמרנה של אלה ואביגיל
אז מה יש במתכון? לחמניות בריוש במילוי משגע שמשלב גבינה חרפרפה ועזת טעם כמו אדם או קממבר עם דובדבני אמרנה מתוקים חמוצים - עולם ומלואו בלחמנייה אחת. קצת פרמז'ן מלמעלה סוגר את הסיפור באופן מושלם.
>> מתכון ללחמניות בריוש ממולאות בגבינת אדם ודובדבני אמרנה של אלה ואביגיל
לחמניות שיבולת שועל ותבלינים של אלה ואביגיל
לחמניות בריאות עשירות עם תערובת של שיבולת שועל, סילאן, קינמון וציפורן. ריח נפלא, טעם נפלא, והכי חשוב - מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין, והנה - יש לכם לחמניות בריאות שאפילו הילדים אוהבים.
>> מתכון ללחמניות שיבולת שועל ותבלינים של אלה ואביגיל
לחמניות שוקולד צ'יפס ותבלינים
לחמניות שוקולד צ'יפס עם תבלינים, שהן בעצם יותר לחמניות תבלינים עם שוקולד צ'יפס: קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט וגם פלפל אנגלי בפנים, נותנים טעם מתוחכם ועשיר ללחמניות פשוטות להכנה. המתכון ממש כאן.
>> מתכון ללחמניות שוקולד צ'יפס ותבלינים של אלה ואביגיל
סלסלת לחם אכילה של אלה ואביגיל
אם תמיד רציתם להפתיע את האורחים שלכם ולא ידעתם איך, יש לנו תחושה שסלסלת הלחם הזאת תעשה את העבודה בצורה נהדרת. בשבועות או בכלל, אמצו אותה ואת המתכון באהבה, ונסו להשאיר אותה שלמה.
>> מתכון לסלסלת לחם אכילה של אלה ואביגיל
כדור שוקולד נפתח של מאיה רביבו
רוצים לנסות את האתגר של בייק אוף ישראל בבית? הנה המתכון, בדיוק כמו שחיכה למתמודדים על שולחנות העבודה. מוכנים? בייק!
>> מתכון לכדור שוקולד נפתח של מאיה רביבו
>> בואו להיות חברים של "בייק אוף ישראל" בפייסבוק
"בייק אוף ישראל"- רביעי ושבת ב-21:00