טארט לימון מודרני של שי וניצן
למה בכלל לגעת בדבר מושלם כמו טארט לימון? כי בגרסה המודרנית הזאת המתכון הקלאסי עם הבצק הנהדר והקרם החמצמץ מקבל גם בצק פיסטוק, מרנג פטל וקישוט של פיסטוקים מסוכרים ולימון. זה למה
עוגת סברינה מודרנית של ליאן ושירן
כולם אומרים לנו להתקדם עם רוח התקופה, אבל מה לעשות שכשזה מגיע לסברינה - פשוט לא בא לנו? הקינוח הנוסטלגי האהוב עלינו מקבל טוויסט מודרני אבל שומר על הטעמים המוכרים והנפלאים במתכון עם קרם פטיסייר וקרם דובדבנים
טירמיסו מודרני של יובל וליאור
טעמי הקפה והמסקרפונה הקלאסיים של הטירמיסו מקבלים טוויסט פרוע ומפתיע במתכון הזה ומשתוללים על הצלחת עם קרמו קפה, קראמבל קפה שחור, קרם מוסלין, קרם מסקרפונה ופחזניות. הקינוח האיטלקי האהוב בגרסה כיפית ושובבה
עוגת אופרה מודרנית של נדב ומור
שילוב טעמים של קפה ושוקולד הוא לא משהו שצריך חידושים והמצאות, אבל בכל זאת - גם קלאסיקה כמו עוגת אופרה יכולה לקבל שדרוג מודרני עם המתכון הנכון: במקרה הזה, עם סירופ קפה עשיר וחזק, קרם וניל ושקדים וגנאש שוקולדי ומפנק
עוגת היער השחור של אלה ואביגיל
תמיד חלמתם להכין את עוגת היער השחור, קלאסיקה של שוקולד ודובדבנים שלא מפספסת? אז הנה מתכון נהדר לעוגה עשירה וחגיגית, עם גנאש שוקולד, דובדבני אמרנה וקצפת לקישוט. מושלמת ואל-זמנית
עוד ב"בייק אוף ישראל":
- "בייק אוף ישראל" במשימה חובקת עולם: מבנים מפורסמים מבצק עוגיות
- לאכול אותן: העוגות שאתם חייבים לטעום
- תאפו את זה טוב יותר: 11 טעויות שאתם עושים באפייה
>> בואו להיות חברים של "בייק אוף ישראל" בפייסבוק
"בייק אוף ישראל"- רביעי ושבת ב-21:00