ברנר התחיל את דרכו בעולם השוקולד מיד אחרי הצבא כשנרשם לקורס קונדיטורים בבית הספר לבישול "תדמור". את ההתמחות שלו עשה אצל הקונדיטור האוסטרי פליץ מאייר. בהמשך ברנר המשיך להתמחות גם בקונדיטוריות בגרמניה ואצל הקונטידור הפריזאי, מישל שודה אצלו עבד כשוליה ועל פי המנהג קיבל ממנו את המידע והמתכונים עבור שעות עבודה.
>> איך עודד ברנר כבש את העולם עם קוביית שוקולד אחת?
עודד שם לעצמו למטרה להכניס את תרבות השוקולד לצד תרבות הקפה שכבר שנים חיה כמעט בכל תרבות ברחבי העולם. פיתוח תרבות השוקולד באה לידי ביטוי במגוון אדיר של פולי קקאו, שיטות העיבוד שלהם, ייצור האבקות, כתיבת מתכונים מיוחדים, מאכלים ומשקאות וגם עיצוב כוסות השתיה והצלחות שיתאימו לטעמי השוקולד.
עודד ברנר מצטרף לפאנל השופטים בעונה הראשונה של "בייק אוף ישראל" ועשרות מתמודדים יצטרכו לשכנע אותו שהם חלק מתרבות השוקולד אותה הוא שואף להנחיל. זה לא יהיה קל.
"בייק אוף ישראל"- רביעי ושבת ב-21:00