בייגל ממולא בשר של חן ואלוןכאילו שבייגל ביתי הוא לא דבר מספיק טעים כשלעצמו - הוסיפו חן ואלון חטא על פשע ומילאו אותו בתערובת של בשר ובצלים מקורמלים. התוצאה? עיניכם הרואות
חן ואלון קורן
| mako אוכל
| פורסם 22/05/16 07:14
|
המצרכים (8 מנות):לבצק:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, סוכר ושמרים. מתחילים לערבב במהירות נמוכה ומוסיפים את המים בהדרגה. 2 מוסיפים את המלח, החלמון ושמן הזית ומערבלים כ-7-8 דקות מהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר. 3 המילוי: מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא משחים היטב. מוסיפים כף גדושה סוכר ומקרמלים את הבצל. ![]() 4 מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מאפיר. מוסיפים תבלינים ומבשלים עוד כדקה. מוסיפים את הכוסברה ומכבים. מצננים. 5 מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים שנית תחת מגבת לחה, כשעה. 6 מחממים תנור ל-250 מעלות. 7 מרדדים כל כדור בצק למלבן, ממלאים שורה של מלית בשר ומגלגלים למקל ארוך. מורחים מים על כל מקל ומצפים בהמון שומשום מכל הכיוונים. 8 אופים כרבע שעה עד שמשחים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|