1 הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, סוכר ושמרים. מתחילים לערבב במהירות נמוכה ומוסיפים את המים בהדרגה.
מתכונים לראש השנה
2 מוסיפים את המלח, החלמון ושמן הזית ומערבלים כ-7-8 דקות מהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר.
3 המילוי: מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא משחים היטב. מוסיפים כף גדושה סוכר ומקרמלים את הבצל.
והנה הוא חתוך. חן ואלון השקיעו ועיצבו את הבייגל כעיגול - אתם לא חייבים | צילום:
נמרוד סונדרס, mako אוכל
4 מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מאפיר. מוסיפים תבלינים ומבשלים עוד כדקה. מוסיפים את הכוסברה ומכבים. מצננים.
5 מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים שנית תחת מגבת לחה, כשעה.
6 מחממים תנור ל-250 מעלות.
7 מרדדים כל כדור בצק למלבן, ממלאים שורה של מלית בשר ומגלגלים למקל ארוך. מורחים מים על כל מקל ומצפים בהמון שומשום מכל הכיוונים.
8 אופים כרבע שעה עד שמשחים.