1 מכינים את הבסיס: מביאים את החלב לרתיחה בסיר.
2 מערבבים סולת, סוכר וביצה עם כוס חלב בטמפרטורת החדר בקערה.
3 מערבבים בהדרגה בין החלב הרתוח לעיסת הסולת ומעבירים את העיסה לסיר עם החלב. מבשלים 20 דקות על להבה נמוכה עד להסמכה. יוצקים את הפודינג לפיירקס, משטחים, מכסים בנילון ומעבירים למקרר לחצי שעה להתייצבות.
4 מכינים קרם שמנת: מקציפים חלב עם שמנת ואינסטנט פודינג וניל במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב. יוצקים את הקרם על פודינג הסולת ומשטחים לגובה אחיד.
5 מכינים מצע קראנץ': מחממים מחבת לחום בינוני וקולים את האגוזים 5 דקות להזהבה קלה. מצננים. קולים את הקוקוס בנפרד. מצננים. קוצצים גס את האגוזים ומערבבים יחד.
6 מפזרים את תערובת הקוקוס-אגוזים על שכבת הקרם באופן שווה.
7 מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה סוכר, מים ומי ורדים ומבשלים עד להסמכה. מצננים לטמפרטורת החדר, מוסיפים מיץ לימון ומצננים.
8 לפני ההגשה: חותכים למנות יוצקים מהסירופ על כל מנה.
>> בפעם שעברה כנו פחזניות על מקל של שי וניצן
>> וגם: אפו זאת בעצמכם עם מילון האפייה השלם