מאפינס קפה, שקדים ושוקולדרואים את המאפינס האלה? הם בדיוק מה שחסר לכם ליד הקפה של אחר הצהריים. אז יאללה, הם יכולים להיות שלכם בתוך שעה מעכ-שיו
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 07/04/16 11:43
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 בקערה טורפים יחד ביצה, חלמונים, שמנת מתוקה, סוכר, מלח, קפה, וניל, קינמון ושמן וטורפים לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת קקאו וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאחידות. 4 מוסיפים שלושת רבעי מכמות השוקולד צ'יפס (משאירים מעט לקישוט החלק העליון) ומערבבים לפיזור אחיד בבלילה. 5 יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים עד לשלושת רבעי מגובה כל שקע. 6 מפזרים בחלק העליון שוקולד צ'יפס ושקדים קצוצים ואופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, יציבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט ? |