טרייפל תותים וקרם פיסטוקיש לנו חולשה לקינוחים שלא צריך לחלוק עם אף אחד, והכוס היפה והמעוצבת הזאת עונה בדיוק על ההגדרה. אז מה קורה כשמשלבים בין תותים לפיסטוקים? רק דברים טובים. באחריות
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 08/06/16 07:11
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):להכנת התותים:
לקרם פיסטוק:
לפירורים:
אופן ההכנה:1 מכינים את התותים: חותכים את התותים לקוביות קטנות, שמים בקערה ומערבבים עם הסוכר ותמצית הווניל. 2 מניחים 1-2 כפות של קוביות התותים בתחתית כל כוס הגשה ושומרים במקרר. 3 מכינים את קרם הפיסטוק: בקערת מיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, מחית הפיסטוק, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג ותמצית הווניל, ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. 4 מעבירים את הקרם לשק זילוף ומזלפים שכבה נדיבה על גבי קוביות התותים. 5 מכינים את הפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות. 6 במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, הסוכר, החמאה, השקדים (או האגוזים) והמלח, ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת פירורית. 7 שמים את תערובת הפירורים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10-15 דקות, עד שהפירורים מזהיבים בצורה אחידה. 8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים פירורים על גבי שכבת קרם הפיסטוק, ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |