עוגת קוקוס ופטליש לא מעט עוגות בחושות שעושות לנו את זה, אבל העוגה הזאת, שמשלבת בין קוקוס לפטל בצורה נהדרת, הפכה לאחרונה לאחת החביבות עלינו. מילה שלנו, נסו אותה ולא תצטערו
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 05/06/16 06:02
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים :2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2 טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, הווניל, המלח, השמנת החמוצה והשמן לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח תופח וקוקוס וטורפים רק עד שהבלילה אחידה. 4 מוסיפים פטל ומערבבים עד שהוא מתפזר באופן שווה בתערובת. 5 יוצקים את התערובת לתוך התבניות. 6 אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תופחות, מזהיבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |