עוגת נקטרינות ופירוריםאוהבים עוגות בחושות? ברור, מי לא אוהב עוגות בחושות. ואם נגיד לכם שיש לה גם ציפוי פירורי מתפצפץ, ושבפנים מסתתרות פרוסות נעימות של נקטרינות? ככה חשבנו
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 08/05/16 07:17
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
לפירורים:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הפירורים: במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, סוכר, חמאה, שקדים ומלח ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת פירורית. 2 העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 3 שמים בקערה סוכר, סוכר חום, ביצים, שמן, יוגורט, מלח, וניל וברנדי וטורפים לתערובת אחידה. 4 מוסיפים קמח תופח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 5 יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6 חותכים את הנקטרינות לשמיניות ומניחים בצפיפות בחלק העליון של העוגה. 7 מפזרים את הפירורים בשכבה אחידה על הנקטרינות. 8 אופים 40-50 דקות או עד שהעוגה תפוחה, זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. 9 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |