כשאפרת קרסנר התחילה לתכנן את מסיבת החתונה שלה ושל בן זוגה מתי, היה לה ברור דבר אחד: היא לא מתכוונת להוציא סכום אסטרונומי על שמלת הכלה שלה.
"הייתה לי חברה שהשכירה שמלת כלה ב- 12,000 שקלים וידעתי שלשם אני לא מוכנה להגיע", סיפרה. "התקציב שלי עמד על 2,000 שקלים, אבל שמעתי מכמה חברים שהזמינו שמלת כלה מהאינטרנט והחלטתי לנסות. חברה מאוד טובה שלי פשוט שלחה לי כמה לינקים לשמלות ממש יפות שהיא ראתה באתר האופנה SHEIN, והתייעצתי עם כמה אנשים על השמלות שראיתי שם, והחלטתי להמר.
חודשיים לפני החתונה החליטה קרסנר להזמין שמלה מהאתר. "אהבתי אותה כי היא הייתה נראית פשוטה ועדיין מיוחדת. אמרתי לעצמי שאם היא לא תעלה עליי, או לא תשב טוב, במקרה הכי גרוע אחפש שמלה אחרת יותר יקרה וילכו לפח 169 שקלים. זה סכום זניח שהייתי מוכנה להמר עליו, כי במידה והשמלה תשב כמו שצריך - זה יכול לסדר לי את כל האירוע", היא מסבירה.
וההימור השתלם בגדול. "השמלה הגיעה אחרי שבועיים בדואר, וכשמדדתי אותה היא הייתה בדיוק במידה שלי", היא מספרת. "הלכתי לתופרת והיא אמרה שאין צורך לתקן את השמלה, רק לגהץ אותה לפני האירוע. מילותיה היו 'השמלה נתפרה בול בשבילך'".
מה היו התגובות של הסביבה כשסיפרת שאת הולכת להזמין שמלת כלה מקישור של אתר סיני?
"התגובות היו מגוונות - חלק התלהבו, חלק אמרו שאני 'אמיצה' שהזמנתי שמלה, חלק אמרו לי 'כל הכבוד' והיו כמה שאמרו לי שאני לא חייבת לספר כמה היא עלתה. אבל אני דווקא בעד שידעו, אני חושבת שזה מטורף שיש נשים שמשלמות עשרות אלפי שקלים בשביל שמלה לערב אחד".
ההצלחה המשיכה להאיר לקרסנר פנים, וגם את השמלה השנייה באותו ערב, ואת שני זוגות הנעלים שרכשה- היא הצליחה לקנות בזול. את השמלה היא קנתה ממעצבת ישראלית בשם NANI ב- 170 שקלים, ו2 זוגות הנעלים עלו יחדיו 150 שקלים ברשת ההנעלה סקופ.
קרסנר, שעובדת באתר MAKO חשבה שראוי שאנשים ידעו שאפשר גם אחרת. "הפריט הכי יקר שלבשתי היה ההינומה שעלתה 179 שקלים", היא צוחקת." באירוע עצמו אנשים החמיאו ואמרו שהשמלה מהממת. אגב, זה שחסכנו על השמלה השאירה לנו קצת תקציב לדברים אחרים באירוע. אני ממליצה לכל זוג שמתחתן, לנסות ולחשוב איך אפשר לחסוך כי חתונה זה עסק לא זול".