נכון שתמיד חלמתם לאכול שוקולד ללא מגבלה ומבלי להשמין? מפתחים ישראליים טוענים שהם יכולים להגשים לכם את הפנטזיה הזו. ד"ר מריאלה גלאנט, מייסדת החברה המייצרת את המוצר, סיפרה ל"תכנית הכלכלית" שמדובר בשוקולד בעל נוסחה ייחודית, המכיל מעט סוכר ולא מעלה את הסוכר בדם.
כעת החברה עובדת על יישום הנוסחה על מאכלים נוספים. "הנוסחה עובדת גם במוצרים אחרים. פותח לחם ויש גם פיצה וגלידה בדרך. אנשים לא צריכים להרגיש שהם חייבים לסבול כדי להיות באיזון", מספרת גלאנט. המוצרים יכולים להתאים לא רק לסוכרתיים, אלא גם לכל אדם שרוצה לשמור על תזונה בריאה.