שוק הדגים הקפואים מציף את רשתות השיווק. מרבית הצרכנים, כ-70 אחוז מהם, מעדיפים לרכוש דגים קפואים. הסיבה העיקרית היא המחיר הנמוך בהשוואה לדגים הטריים. אלא שלעיתים רבות לאחר ההפשרה מגלים שהדג הצטמק, ואתם שילמתם סכום נוסף על תוספת מים, ללא ידיעתכם.

ערכנו בדיקה ביתית כדי לדעת באיזה מותג תקבלו את הכמות הגדולה ביותר של דג.

בשלב הראשון לקחנו את המוצר הקפוא ובודקים את משקלו. לאחר מכן מפשירים את הדג, מרוקנים מכל הנוזלים ושוקלים שוב.

רמי לוי – דג אמנון (30 שקל לקילו)

משקל מקורי: 160 גרם

משקל לאחר הפשרה: 108 גרם

 

תנובה – פילה סלמון (80 שקל לקילו)

משקל מקורי: 890 גרם

משקל לאחר הפשרה: 830 גרם

 

פסקסול – פילה סול (30 שקל לקילו)

משקל: קילו

משקל לאחר הפשרה: 618 גרם

 

שופרסל – פילה אמנון (33 שקל לקילו)

משקל מקורי: 169 גרם

משקל לאחר הפשרה: 154 גרם