ממסעדת "הסושיה" נמסר בתגובה: "מהנתונים שהוצגו בפנינו לא הייתה כל חריגה בספירת חיידקים פתוגניים ומשכך, לא נשקפה סכנה לסועדים. בעקבות הממצאים שעלו מהבדיקה שערכתם, נקטה הרשת צעדים מיידיים לבדיקת הנתונים שהוצגו בפניה".
מרשת "ג'פניקה" נמסר בתגובה: "שהם עובדים עם חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר תוך הקפדה על קבלת סחורה טרייה לסניפי הרשת מידי יום, מספקים ויצרנים מאושרים על ידי משרד הבריאות. נמשיך לבצע בקרות עצמאיות מטעמנו על ידי חברה חיצונית הנשכרת מטעמנו".
מרשת "אצה" נמסר בתגובה: "כמות החיידקים שנמצאה במנות שלנו קטנה, ואינה מחוללת מחלות. ללא החיידקים במנה, בחיים לא היינו מגיעים למקום השלישי במבחן הטעימה".
מרשת "אושי אושי" נמסר בתגובה: "הרשת מבצעת בכל סניפי הרשת בקרות תברואה על ידי חברה חיצונית. תוצאות המעבדה כפי שהן מוצגות בכתבה, מוכיחות כי הסושי בטוח למאכל וכי לא נמצאו חיידקים מחוללי מחלות כגון ליסטריה, סלמונלה ואי קולי".