הם נראים מיקרוגלים רגילים, אבל בעצם מדובר במכשירים משולבים עם גריל. בעצם, טוסטר אובן משודרג. מיני תנור שחוסך מקום במטבח. אנחנו בודקים את ארבעת הפופולריים ביותר.
הזול ביותר הוא של "גולד ליין", שעולה 370 שקלים בלבד. מידאה עולה 400 שקלים, סאוטר עולה 490 שקלים. דה לונגי כבר יעלה לכם 1,400 שקלים.
לצורך המבחן הזמנו שלושה משתתפים: נעלי, סטודנטית צעירה. לביא, רווק שגר בדירת שותפים והשף שאול בן אדרת.
מבחן המרק
מקום ראשון: גולד ליין
מקום אחרון: סאוטר
מבחן הפיצה
מקום ראשון: גולד ליין
מקום אחרון: דה לונגי
הערה השף: ארבעת הדגמים לא עושים עבודה טובה על פיצה. המכשירים לא בנויים לזה.
מבחן הפרגית
מקום ראשון: מידאה
מקום אחרון: גולד ליין
מבחן השניצל והצ'יפס
מקום ראשון: גולד ליין
מקום אחרון: מידאה
מבחן הלזניה
כל המכשירים נכשלו. אחרי שש דקות, אף מנה לא הייתה חמה באמת.
המסקנה הסופית? התוצאות היו חדש משמעיות.
במקום הראשון: גולד ליין
במקום השני: מידאה
מקום שלישי: סאוטר
מקום רביעי: דה לונגי