משהו לא טוב עובר על מחלקת הבשר בטיב טעם רמת החייל. הכל התחיל כשהזמינה גלית ויינר (38), תושבת תל אביב, משלוח מהסניף ובתוכו עוף שהריח מאוד חשוד. "חשבתי שאני מדמיינת ולכן לא ניגשתי להתלונן אבל במקרה השני לא היה בכלל ספק".
אתמול (ד') הזמינה ויינר שוב בשר מהסניף. הפעם הגיע אליה בשר טחון שאליו "שובצו" בקרקעית מספר זבובים מתים. "אם במקרה הראשון היה לי ספק עכשיו אני יודעת שרמת ההיגיינה שם ירודה", היא אומרת.
ויינר צלצלה מיד לסניף הועברה למנהל מחלקת הבשר שהביע תדהמה וצער והבטיח לחזור אליה למחרת עד השעה 11 בבוקר עם זיכוי. גם הוא לא הצליח להסביר כיצד מגיעים זבובים לחבילה של בשר.
"כמובן שאף אחד לא חזר אך במקביל פניתי והגשתי תלונה באתר שלהם וגם במשרד הבריאות בתקווה שזה יעניין מישהו ויבוא לאתר את מקור הבעיה. בכל אופן לצערי הרב אני הפסקתי להזמין", אומרת ויינר.
טיב טעם אומנם פעלה לפיצוי הלקוחה מרגע שפנינו אליהם אך במקביל לא סיפקה הסבר לתקרית עד לרגע פרסום הכתבה.