mako
פרסומת

יום ראשון השחור: תורג'י חוזר לשגרה

רגע אחרי שפורסם כי צעיר אתיופי מתכוון לזמן את כוכבי "הישרדות VIP" להעיד נגד תורג'י במשפט שמתנהל נגדו, תפסנו את השורד בדרך לפגישה דחופה עם הסוכנת שלו. הוא דווקא לא דואג וטוען כי הכל נעשה מתוך רצונם של התובעים לתפוס כותרות על גבו

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
איתי תורג'מן
אל תדאגי מותק, מסמס לך כל הזמן | צילום: ראובן שניידר , mako

לא היה נעים להיות אתמול בבוקר איתי תורג׳מןאחרי שפורסם כי צעיר אתיופי החליט ללכת עד הסוף עם תביעתו בדבר אפליה ולשון הרע מצידו של תורג'י, וביקש מבית המשפט להזמין את כוכבי "הישרדות VIP" להעיד נגדו.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק

כמה שעות אחרי פרסום הדבר יצא תורג׳י מביתו בתל אביב, ועשה את דרכו לפגישה במשרדה של המנהלת האישית שלו, זוהר יעקובסון.

לא ברור אם מדובר בפגישה שנקבעה מראש או פגישה בעקבות הפרסומים, אך במהלכה יצא לפתע תורג'י מהמשרד בעקבות שיחת טלפון שניהל, ונראה כי מדובר בשיחה שדי הכעיסה את השורד VIP.

צלם הפפראצי שלנו שתיעד אותו דווקא זכה לברכת נימוסין של בוקר טוב ולהסבר שכל מה שקורה סביבו עכשיו, זה רק בשביל לתפוס כותרות על גבו והוא הבן אדם האחרון שאפשר לקרוא לו גזען.

בימים האחרונים שעוד נותרו עד הגמר הגדול של "הישרדות VIP", אנחנו רק מקווים שתורג׳י יוכל לשים את כל הדרמות בצד ולהשקיע בבת הזוג שלו ובקידומה לעבר המיליון. אחרת איתי יזכה.

איתי תורג'מן
עולה לי יותר מדי כסף האנה הזאת | צילום: ראובן שניידר , mako
איתי תורג'מן
עם איזה מגזר לא הסתכסכתי? | צילום: ראובן שניידר , mako
איתי תורג'מן
נתראה בבית המשפט? | צילום: ראובן שניידר , mako
איתי תורג'מן
הוא זכאי, אוהביו הוא זכאי | צילום: ראובן שניידר , mako