mako
פרסומת

שי שטרית ומוריאל סגל התחתנו

אחרי שנתיים של זוגיות יציבה נשא שי שטרית, אקס האח הגדול, את הדוגמנית מוריאל סגל לאישה. דודו אהרון הופיע, ולאון שניידרובסקי, תולי-חתלתולי של שטרית מימי בית האח, הגיע לפרגן לזוג הצעיר

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
חתונה של שי שטרית ומוריאל סגל
שטרית ומוריאל. מזל טוב | צילום: עדי כהן צדק, mako

בין שלל הסלבריטאים שהתחתנו בקיץ הנוכחי, יש זוג שהצליח להעביר את החתונה שלהם בשקט-בשקט והרחק מעדשות צלמי הפפראצי, יוצא "האח הגדול" הראשון, שי שטרית (28), ובת הזוג שלו, אותה הכיר מעט לפני שנכנס לבית, שרד איתה את השהות המנותקת מהחיצון ויצא היישר אל זרועותיה, הדוגמנית מוריאל סגל (28).

זה קרה בחמישי האחרון, כשאחרי שנתיים של זוגיות יציבה נכנסו שטרית וסגל תחת חופה אחת במתחם האירועים "קלאו", שנמצא בבעלותו של שטרית, בחתונה מפוארת ומושקעת מול מאות מקורבים ובני משפחה, שהגיעו לאולם שכולו עוצב באדום-שחור-לבן, לאוכל משובח ולהופעות של להקת live ושל דודו אהרון.

הכלה, בשמלת כלה שעיצבה עבורה מעצבת האופנה ענבל דרור, חגגה יחד עם בעלה הטרי ויחד עם חברותיה הטובות לסוכנות בה היא מיוצגת, מלכת היופי בדימוס ילנה ראלף, מירי לוי, שהגיעה עם בעלה פבלו רוזנברג, תמי טסקר, נטלי דדון וגם לאון שניידרובסקי, שעדיין נשאר חבר טוב של שטרית עוד מאז תקרית התולי-חתלתולי בבית האח, וגם מפיק התוכנית, אלעד קופרמן ואשתו.

חתונה של שי שטרית ומוריאל סגל
הזוג המאושר בחיוך אופייני | צילום: עדי כהן צדק, mako

מי שבלטה בהיעדרה הייתה החברה הכי טובה של סגל, גל גדות, שלא הצליחה להגיע לחתונה בגלל שהיא שוהה לאחרונה בחו"ל לצילומי הסרט "מהיר ועצבני 5". גדות אמנם סיימה את הצילומים, אבל זה קרה יממה אחרי החתונה. מה שלא איפשר לה להשתחרר ליום החתונה ולהגיע לחגוג עם חברתה בארץ.

אז בדיוק בגלל זה ארגנה גדות את הסוויטה במלון הבוטיק המפנק שפתח לאחרונה בעלה, ירון ורסנו, בשכונת נווה צדק בתל אביב, וארגנה בשלט רחוק, יחד עם חברות נוספות בארץ את מסיבת הרווקות של סגל בסוויטה. הכל כולל הכל, עם שלל פינוקים. זה חברה.

חתונה של שי שטרית ומוריאל סגל
מי אמר נשיקה ולא קיבל? | צילום: עדי כהן צדק, mako
חתונה של שי שטרית ומוריאל סגל
לידיעת הקוראת גל גדות: ככה נראה האולם | צילום: עדי כהן צדק, mako
חתונה של שי שטרית ומוריאל סגל
ככה נראתה החופה | צילום: עדי כהן צדק, mako
חתונה של שי שטרית ומוריאל סגל
שיהיה במזל | צילום: עדי כהן צדק, mako