נראה שהדור השני של יוצאי "הישרדות" נחוש בדעתו לנצל היטב את 15 דקות התהילה, משתחל לכל אירוע יחצני ואף מצליח לבלוט בשטח. אחד מהם, גיא גיאור, מנצל את הפרסום והסלבריטאות כדי למנף את עצמו, אלא שהוא מתמקד פחות במשחק ודוגמנות ויותר בתחום העסקי.
גיאור, מלבד היותו נטורופת, הוא אחד מהבעלים של "טיקה", מסעדה בהרצליה פיתוח, ושל "גורדו", בית קפה על חוף הים בתל אביב. כעת, או ליתר דיוק בחודש מאי, עומד לפתוח השורד בר חדש בשדרות רוטשילד בתל אביב (במקום בו הייתה בעבר מסעדת פבינה). מאי, אגב, זה בדיוק הזמן שבו "הישרדות" תתקרב לשלב הגמר שלה וגיאור יהיה בשיא התהילה. איש עסקים, כבר אמרנו?
וכאמור, בין ביזנס לביזנס, לנועם טור החדש יש גם זמן ללכת לים עם החברים, להרצות באירוע של לוריאל ואפילו, לא תאמינו, לעשות מילואים.