ככה נראה לאחרונה יום שגרתי בחייה של מרינה קבישר: את שעות הבוקר המוקדמות היא מעבירה כאימא במשרה מלאה עם מיה בת העשרה חודשים. בהמשך היום היא הולכת למספר חוגים כדי לשמור על הגזרה אחרי הלידה ובלילה היא כבר נכנסת ללוק של אשת עסקים.
קבישר פתחה לאחרונה את מסעדת השף החדשה, "נאמוס", במועדון היאכטות שבהרצליה פיתוח, יחד עם בעלה איש העסקים יקיר שעשוע ואיש העסקים, אילן טריגר.
קבישר הקדישה את מיטב זמנה בחודשים האחרונים לבתה החדשה אבל גם לפתיחת המסעדה בבעלותה, עליה מנצח השף רובי פורטנוי.
היא כמובן לא מנהלת את המקום בפועל, עושה סידורי עבודה לעובדים ומקבלת סחורה. קבישר מגיעה לשם בעיקר להראות נוכחות ולארח אנשים חשובים. וזה בדרך כלל קורה רק בשעות הערב המאוחרות, אחרי שהיא מסיימת את היום שלה כאימא ומשכיבה את הילדה לישון.
ובנוסף למסעדה ולהורות, קבישר תשוב בקרוב לעבודה ב"רדיו לב המדינה", שם שידרה לפני שיצאה לחופשת הלידה.
קבישר, אולי תנוחי?
"תעסוקה זה הדבר הכי בריא לנפש של אימא".