![שלומי סרנגה משיק (צילום: יוסף קריספל) שלומי סרנגה משיק (צילום: יוסף קריספל)](https://img.mako.co.il/2013/11/03/IMG_5572_g.jpg)
בזמן שהאקס שלה, יהודה לוי, הגיע לפרגן לקולגה אלונה טל במסיבת יום הולדתה באחד הברים בתל אביבי, נינט טייב לא ישבה בבית וגם היא יצאה למועדון בעצמה. רק שאצלה זה היה מועדון "זאפה" בהרצליה, לשם היא הגיעה בעיקר בענייני עבודה.
בשישי האחרון, בשעת צהריים מוקדמת, הופיע שלומי סרנגה עם המופע שלו "שוברים צלחות" וכחלק ממנו הזמין את נינה לעלות ולהתארח בביצוע ארבעה דואטים.
טייב, הגיעה למקום ועשתה את מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב. והיא לא הייתה היחידה. גם עמוס תמם, הגיע עם אשתו הטריה טל נרובאי, הופתע כשסרנגה הזמין אותנו בספונטניות לבמה, אבל עלה וזרם איתו בכמה דואטים.
>> אהבה רטובה: אלי פיניש ודנה פרידר נופשים
mako בידור בפייסבוק, בטוויטר, באינסטגרם ובגוגל +
![שלומי סרנגה משיק (צילום: יוסף קריספל) שלומי סרנגה משיק (צילום: יוסף קריספל)](https://img.mako.co.il/2013/11/03/IMG_5585_g.jpg)
![שלומי סרנגה משיק (צילום: אלירן אביטל ) שלומי סרנגה משיק (צילום: אלירן אביטל )](https://img.mako.co.il/2013/11/03/SARANGA_1_g.jpg)
![שלומי סרנגה משיק (צילום: mako) שלומי סרנגה משיק (צילום: mako)](https://img.mako.co.il/2013/11/03/IMG_5046_g.jpg)
![שלומי סרנגה משיק (צילום: אלירן אביטל ) שלומי סרנגה משיק (צילום: אלירן אביטל )](https://img.mako.co.il/2013/11/03/SARANGA_3_g.jpg)
![שלומי סרנגה משיק (צילום: אלירן אביטל ) שלומי סרנגה משיק (צילום: אלירן אביטל )](https://img.mako.co.il/2013/11/03/SARANGA_4_g.jpg)