אחרי חודשיים של זוגיות בר ונתן גושן מפצלים כוחות, יוסי מ"האח הגדול" פותח פה על יעל, איתן אורבך ודניאל טרקאי לא חושבים על חתונה, גל גדות אימא למופת, מעיין חודדה לא עוצרת עם הדיאטה ובר – בר כובשת עוד שטיח אדום
תסדר איזה דואט עם נינה | צילום:
ראובן שניידר
יש כבוד
מאיה בוסקילה השיקה סיבוב הופעות חדש. בין המוזמנים מצאנו את הבעל הגאה ואת החברים הכי טובים יודה לוי ומירי מסיקה.
נופר מור התרחקה לאחרונה מאור הזרקורים, אך עכשיו היא הגיעה לאודישן להוביל קמפיין אופנה, אותו אחד שעד היום כיכבה בו אלין לוי.
עוז זהבי התייצב עם אור גרוסמן לצילומים עבור חברת אופנה, ועל הדרך סיפר כי מעכשיו הוא מיוצג בחו"ל על ידי הסוכן של חוויאר בארדם.
זהבי וגרוסמן. נראה כמו פרק מעספור | צילום:
עודד קרני
לא ברור
הדיווחים על הצעת נישואין וסירוב היו כנראה שגויים כי איתן אורבך ודניאל טרקאי הגיעו ביחד לאירוע מתוקשר סופר מאוהבים וצמודים.
כמה חודשים אחרי שנפרדו אביב משה ושירלי בוגנים נפגשו באירוע מתוקשר, ולפי החיבוקים החמים עושה רושם שהם נשארו ידידים.
כבר לא
אמנם נחשפנו לזוגיות שלהם רק בנובמבר, אבל נתן גושן היה הצמוד של בר בן וקיל, מצמד הבלונדיניות של "המירוץ למיליון", כבר כמה חודשים בשלב הזה. עכשיו, אחרי שרק בסוף השבוע האחרון בילו בחופשה רומנטית בצימר, השניים החליטו לסיים את הרומן.
אביב גפן לקח ברצינות את הביקורת על הבגדים שלובשים המנטורים ולא מחליפים בתוכנית, והחליט לתת מענה משל עצמו- הוא שרף את החולצה המדוברת בחצר ביתו וכתב בטוויטר: "העם דורש להחליף בגדים".
כנראה שגם אדל וגם צה"ל לא חשבו ש"המירוץ למיליון" תימשך כל כך הרבה זמן, כי השבוע היא הייתה אמורה להגיע לבקו"ם ולהפוך לרכוש צה"ל. בסוף דחו לה לחודש מרס בגלל הגמר.
אדל והאקס שלה טום ממשיכים להגיע לאירועים מתוקשרים ביחד. לשאלה האם הם יהיו מיליונרים בסופ"ש ענו שאסור לשכוח שזה קשה כי הם לא ביחד כבר ארבעה חודשים. תבינו מה שתבינו.