שוב מותח את הגבול? כשש שנים לאחר שעורר סערה עם סרטון פרובוקטיבי שבו הוא פותח בקבוק בעזרת איבר מינו, מייקל לואיס עושה את זה שוב - וחושף את חלציו בצילומים חדשים.

בסרטון שהעלה לעמוד הטיקטוק שלו, לואיס הכריז שחזר לדגמן אחרי שנתיים על הפסקה, ואז חשף לעיני כל תמונות אומנותיות שברובן היה לבוש. אך אז הגיעה אחת שבה הוא נראה לובש בגד גוף שחור שקוף, ואיך נגיד? לא צריך להתאמץ ממש כדי להבחין באיבר מינו מבצבץ לו שם מטה.

 

נזכיר כי ביולי 2019 לואיס עשה את אתגר הבקבוק המדובר באותה עת ללא בגדים. הדוגמן פרסם סרטון שבו הוא פותח את הבקבוק עם איבר מינו - ושעות ספורות לאחר מכן הוא הוסר מהרשתות החברתיות. בפוסט שהעלה מספר ימים לאחר מכן, לואיס הגיב באריכות לסערה שיצר. "'הקנאה אוכלת והעירום מביך בני אדם' ואני לא שפוי?", כתב.

"בזמן שכולם עושים העתק-הדבק לאתגר הבקבוק אני החלטתי שאצא מאזור הנוחות הצבוע וה'קורקטי' ואעשה את מה שאף אחד לא מספיק גבר לעשות. העפתי פקק עם בולבול. מאז שאני ילד קטן תמיד עשיתי מה שבא לי!", המשיך, "אני רק רוצה לציין שכבר כמה שנים שאני בתהליך חיבור מחדש לילד שבתוכי שאיבדתי אחרי שעשו עליי עליהום מטורף כשהייתי בן 21. ילד. ברחתי מכאן הכי רחוק שיכלתי והגעתי למקומות הכי חשוכים עם עצמי. היו לי מלא מחשבות אובדניות והרגשתי אבוד".