אחרי המשבר: שי לי עופרי ושניר בורגיל בחופשה זוגית בחו"ל
אחרי שעברו משבר עמוק בנישואיהם, עופרי ובורגיל חזרו זה לזרועות זו ממש בשבועיים האחרונים - וכעת נראה שהם שמו את המשקעים מאחור ובימים אלה נמצאים בחופשה זוגית ראשונה מאז הדרמה הזוגית

פורסם:

בתחילת חודש דצמבר נודע כי שי לי עופרי ושניר בורגיל נמצאים במשבר עמוק ביחסים. מאז השניים הספיקו לגור בנפרד, להגיב על הדיווחים - ובסופו של דבר גם להצהיר שהם צלחו את הדרמה.
כעת מתברר כי השניים ממשיכים לשקם את הזוגיות שלהם והבוקר (חמישי) טסו לחופשה זוגית ראשונה - היעד: לימסול שבקפריסין. השניים, שטסו עם עוד זוג חברים, השאירו את אלארי, בנם התינוק בן ה-4 חודשים, עם הסבתות בארץ.

כזכור, השניים הכירו בקיץ 2023 בבית "האח הגדול" ומאז הפכו לזוג מול מדינה שלמה. זמן קצר לאחר שיצאו מהבית, בספטמבר של אותה השנה, התארסו - ובמרץ 2024 התחתנו. את בנם אלארי הביאו לעולם חצי שנה לאחר מכן.
מצאתם טעות לשון?