ממש בעוד רגע יוכלו לשים מאחוריהם כוכבי "הישרדות" את כל החוויות שצברו על האי ולהמשיך הלאה, אבל רגע לפני שהתוכנית נגמרת הם מנצלים את הדקות האחרונות שלהם בביצה המקומית כשבט אחד. בערך.
אמש השיק המותג "Reebok" חנות דגל ומתחם כושר בנמל תל אביב, וכמעט כל כוכבי התוכנית הגיעו לפרגן ולקבל מתנות שוות. כמעט, כי שניים מבין הפיינליסטים החליטו להבריז. כל אחד מסיבותיו.
טילטיל ועומרי כוכבי היום אלו שכן הגיעו, כשדווקא רוסלנה וטיטי לא נכחו. אנחנו לא יודעים מה זה אומר לגבי הגמר, אבל אנחנו מניחים שמחר נדע בוודאות האם יש קשר בין הדברים או לא.
מלבד טילטיל וכוכבי הגיעו לפרגן ולהתמנגל גם לירון רביבו, עומר רוזן, הודע ובן הזוג היציב, ג'ני צ'רוואני ובן זוגה, רוני מאנה, ועוד רבים וטובים.
![הישרדות (צילום: אביב חופי) הישרדות (צילום: אביב חופי)](https://img.mako.co.il/2016/02/29/hisidooppuy_12_g.jpg)
![הישרדות (צילום: אביב חופי) הישרדות (צילום: אביב חופי)](https://img.mako.co.il/2016/02/29/hisidooppuy_07_g.jpg)
![הישרדות (צילום: אביב חופי) הישרדות (צילום: אביב חופי)](https://img.mako.co.il/2016/02/29/hisidooppuy_06_g.jpg)
![הישרדות (צילום: אביב חופי) הישרדות (צילום: אביב חופי)](https://img.mako.co.il/2016/02/29/hisidooppuy_04_g.jpg)
![הישרדות (צילום: אביב חופי) הישרדות (צילום: אביב חופי)](https://img.mako.co.il/2016/02/29/hisidooppuy_02_g.jpg)
![הישרדות (צילום: אביב חופי) הישרדות (צילום: אביב חופי)](https://img.mako.co.il/2016/02/29/hisidooppuy_11_g.jpg)